Thursday, May 26, 2011

SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hai semua . .
fai nak join 
" SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG "
fai join segmen ni sebab saje . .  dah nak balik u ni . . nak abiskan sisa2 terakhir . . 
berblog dengan lamanye . . 
hehehehe

kalau korang nak join klik ni  . . 

cara2 nak join . . . :
  1. Jadi follower terbelog . < done >
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG di blog anda dan reply di ruangan komen di sini. Jangan lupa letak header dan backlink terbelog. <done >
  3. Pastikan nombor anda cantik baru boleh join ok  Tak kisah la nombor tu korang dapat dari follow blog orang lain..janji nombor cun ! Sila-silalah letak bukti gambar ke apa.nanti orang tak percaya pulak :) <done >


 no 101 . . cantik ke no ni . . ntah ek . . bagi aku dia unik . . . aku follw blog kawan kita ni . . < klik sini > . . . promote jap . . heeee . .  aku rasa no 101 ok . . sebab kita dah biasa tgok no 99 . . 100  . . 111 . 123 . .  n lain2 lagi .  . ni dah terlau common sangat . .  so why not 101 menjadi pilihankan . . . semua nombor ada keunikan masing2 n kecunannye, . . . hehehe . . sejujurnye . aku tak reti nak wat ayat manis2 ni . . santai . ;)

ape pon  . .  ^^
selamat menempuh hari2 mendatang dengar sabar dan tabah . .
lagi dua malam dapat golek2 dekat rumah . .
lepas uh balik perak sedah . .
sob4 :(


wasalam . . 

1 comment:

syaz@rozelt said...

Thanks buat entry nie! sepatutnya sy yg kena buat entry special nie untuk awak..hehe~