Tuesday, May 24, 2011

adam shah . . juvana . .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hai semua . . ok simple kenal ADAM SHAH . . . 
watak dalam JUVANA . . . 
dia pegang watak ayam . . 
hahaha . . . 
komen saya punye post . . . 
jujur . ,aku pon tak kenal sangat dia . . 
tgok juvana pon selang seli . . . 
sebab aku tak suka sangat tgok cite bersambung2 sebab nnti bila dah balik u . .
dah tak dapat tngok . . 
nak tgok on9 ? ? 
line kat sana susah nak diramal . . 
hahaha

 jujur lagi . . teruja lah sikit . . 
sebab berbalas . . 
hahahaha . . . 


lepas uh aku dok like semua fan page juvana ni . . 
sebab dah tak da ape nak buat . . hahahah

ok fai terajin nak kasi link2 fan page pelakon2 JUVANA ni . . 

p/s : sekarang ni aku rasa dah time buka buku balik . .  esok result keluar . . 28 dah balik perak . 30 dah mula kelas . . .  sedihhh  :(


wasalam . . .

8 comments:

cik aisha said...

mlm smlm xtgk pn juvana..kdg2 2 mls...

adib syazwan said...

sabor je lah~huhu

faidah misnan said...

cik aisha : heee . fai tgok pon secara kebetulan . . hehehe

faidah misnan said...

adib : hahha..sabar nape yeww . .
^^

najihah sahami said...

alahai..mish kat cnie tv3 tak dapat.so,xpenah tgk lagi juvana ni.:(

faidah misnan said...

tgok kat tonton mish . .
on9 pon ok gak..tak da iklan2 . .
hheheh

Izlan HoiHoi said...

mggu ni punya 1st time lan tgok juvana..bz manjang..haha..
best gak cter ni.. :)
membalas singgah kamo

faidah misnan said...

hee . . best kan lan . .
tp geram bila daim kene buli...
heheh