Thursday, February 3, 2011

happy with cj7... ^^,



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


hye korang....lame dah tak update blog...tak tahu lah mahu bebel pasal pe...
heheheh... ari khamis.. pkul 10malm kot..kat tv3 da cite pasal cj7.. w'pon cite uh dah lame..tp fai tak tgok lagi..cian an ma kite..hahaha..ape2 pon boley... so ni dah da peluang tok tgok..so fai n family fai pon tgok..wahhhh....siyes sgt comel itu cj7...lg2 time dia buat muka ... tnjuk  gigi dia yg besar dua batang uh....hehehehe... w'pon dia da 2 gg besr..tp dia sgt baik meyh.. siyes..hahahah.. dia tolong org yg jage dia uh.... hmmm..abah n ibu tawe2 tgok cite uh part yg dia dah mati uh...try guna talian hayat..cm manusia.. guna elektrik uh..pas uh bg air..heee...
part yg sgat2 comel lorh....


fai nak patung cj7 uh lah..mau cari..hehehe... dgn pale dia yg besar uh..badan dia yg elastik..huhuhu..boley main tarik2.. buat yoyo pun boley.... haruslah kan < amir say >
heeeee..... lagi2 part yg last uh... time kawan 2 dia datang dari plenet mane ntahkan.. da wane wani...siap dgn reben2 lg... COMEL!!!! nak semua uh...


harapan lah kan.. dah tak da jual kat kedai lah fai..simpan jek mimpi uh,,
sekian...


p/s : sape baik ati nak carikn cj7 tok fai... sagat2 dihargai..
huhuhuhu


wasalam... 
pic time cj7 geram..
grrrrrrrr...hahah

pic time dia happy...
>>lgi seronok time da mercun uh..heheh
abaiakn pic botol air uh..
focus pd cj7 saja..heee
comel an....
suke tgok pic ni...
interaksi mata memainkan peranan..
^^,
COMEL!!!

faidahmisnan




1 comment:

shah comot said...

awak .. kt mana beli.. dah pusing jB,perak ,kL ,pahang ,terengganu ,singapore dan selangor .. masih xjumpa lah