Saturday, October 8, 2011

Good Bye PART 3 :: MEI/OCT 2011

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ok .  dah nmpak berabuk sikit dah blog ni . . fuhhh . . fuhh . . 
hehe . .auta semata-mata. . .  sempena berakhirnya paper pada hari ini . .  bg course fai lah . . 
>>untung sapa dah balik awal . . **winkk2 . jelez ni . . 

wuuhuuuuuu . .  merdeka sudah untuk part 3  . . harap2 semua past . . 
fai dah buat yg terbaik . .  sekarang tinggal berdoa dan bertawakal kepada yg MAHA ESA . .

mmg sejujurnya nak juga merasa 3.5 keatas . . tp dpat 3.0 keatas pon dah bersyukur
sangat2 . .  sape tak nak lebihkan . . 
bak kata org . kalau boley dpt yg lebih kenapa nak yg kurang pula . . 
walaupun masa exem dilanda pelbagai masalah . . 
biasa . .  selagi hidup masalah tak akan penah lari dari kita . . 
so terpaksa tolak tepi dan fokus pada final . . 
Alhamdulillah . . semua berjalan dgn lancar . . 
Allah itu maha adil . . Dia bagi kita masalah . .tp dalam masa yg sama Dia tetep bantu kita . .
apa yg berlaku seterusnya kita berserah . . . 

 hehe . kalau boley besar . . nape nak kecik kan . . 

untuk awak 

 kenangan raya sem 3 . . 
 with my BFF . .  love u alls . 
bila report akhirnya diterima prof . . 
giler jap . . 

*** malam ni tepat pukul 10mlm gerak balik JB . . . semoga perjalanan ku selamat sampai . amin~


wasalam . . 



5 comments:

Akito Boron said...

part 3 da tamat. prepare utk part 4 pulak. hehe

faidah misnan said...

akito . . nmpaknye cam uh lah . . hehe :)tq

nurulnazihah said...

wahhhh, best lah dah hbsss :D

faidah misnan said...

nurul . . mmg best . tp kene fikir gak untuk sem 4 yg makin hebat subjeknye . . heee :)

Ad-Dien said...

WADi juga bekas student uitm sri iskandar..building, AP116 baru grade mei lepas