Friday, July 22, 2011

M M G S E D I H . . . . .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hai korang semua . . berjumpa lgi pada hari jumaat yg mulia ni . .  di tambahnya lagi dengan hujan rahmat . .  sungguh indah hari ini . . . .  hari ni jumaat . . esok sabtu . . lusa ahad . . . . 
A H A D  . .  hmmmm . .  pagi sudah bertolak balik ke seri iskandar . .  sedihnye wehh . .  
duduk rumah . . .  banyak abis masa dengan ibu  . .  lappy . .  n sir n madam assigment . . 
homai . . homaiiii . . .  org nak cuti tp assgment ttp ada . . lagi seronok n beronok2 . . 
naik cuti dah ada test . . .  

 + B U L A N  R A M A D H A N +

bulan ramadhan akan menjelma . . 
untuk kali ke duanya berpuasa di seri iskandar bersama kawan2 . . . 
dah biasa . .  masuk tahun ni 3 tahun tak berpuasa bersama family tercinta . . . 
sedihhh . . . 
abah kata " puasa awak tak da lah kan . .  tak best lah ek . kalau tak penuh meja "
sayu beb . . . .  sangat2 . . . 
ibu pula " awak nak bawa apa2 tak balik ni . . untuk puasa " ??
ibu sangat2 menjaga keperluan anak2 nya . . .
sayanggg ma  < IBU & ABAH >
kalau nak makan . .  selagi abah mampu . . sebut jek . . 
mesti abah tunaikan . .  dengan cara . . abah beli barang . . . 
fai tukang sediakan barang . .  dan ibu akan masak . . .  ibu masak mmg TOP . . 
SEDAP . . . bertambah2 fai makan . . tu yg dok umah makin comel . . hehehehe
ok . .  ni baru sat ibu masak   . .  then terus fai ceduk dan makan . . 
paling fai suka yg kentang + fishcake + tempe + babat. . 
ni masakan or jawa . sambal goreng namanye . . 
sangat2 fai suka . .  lauk lagi banyak dri nasi  . . 
sayur kacang panjang + telur pon sedap . . 
jemput makan . . nyummm3 . .
hehehe

. . K E N A N G A N  H I DU P . .

hidup macam L A G U . . . 
ada pelbagai irama dan rentak . . 
itu lah yg kita kene lalui . . 
selagi hayat dikandung badan . . 

wasalam . . . . 
T H A N K S  F O R  R E A D I N G . . . 


3 comments:

shahniza hasmadi said...

comel la ko balik ni :)

faidah misnan said...

haha . .
aku mmg comel ake nnk . .
>.<

Karukord Jagau's said...

(^__^)