Wednesday, June 1, 2011

^^ Telaga putih workS ^^

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hai semua . . ok dah nak semingu gak fai memulakan pembelajaran untuk sem ketiga . . 
agak teruja dan gementar . . wahhh. . . aku dah sem tiga lah...
berbual kencang lah fai . org lain dah abis belajar pon . . 
hehehe . . .  itu pendirian masing2  . .  kan2 . . ^^

ok . .  kebetulan hari ni kelas just pada waktu pgi jek. . . sebab waktu petang prof ada meeting . . 
wahh...betapa bahagianya kami. . kelas batal . . minggu pertama memang jarang ada kelas . . .
sebab mood tak stabil lagi..
hahaha. . . otak sek ingat umah . .  tidoo . umah ..tido . . 
jujur . aku lah salah sorangnye . . hehehe

dan demi masa yg ada ni aku pon nak menunaikan jnji pada seseorg . . . 
jadi org kene tepati jnji . .  biar org tak tepati jnji dia... tp jgn kita. . .
kalau ada sebab yg tertntu . . itu lain ceritalah .  . . 
  aku nak promote blog abg fai ni . .  kira abg sesama berblog lah . . 
sejak bila kenal?? sejak 2 . . .  3  . . 4 . . hari ni . . hehhehehe . . 


sape nak berkenalan boley nemdail di nombor . .  012345678. . 
sekiranye tak dapat anda2 boley tanye kat shoutbox  dan tanye ma dia nape tak dapat . . 
hahaha . . .  nak marah2 pon tak pe . . 
 ( abg . .  betul tak ni )
hahahah
maaf . . saje gegurau . . .
ok . .sape berminat boley lah menfollw blog ncik firdaus yew . . 
^^ . . . 

p/s : semoga  fai dan anda2 semua berada dalam keadaan sihat2 selalu yew . . berbahagia disamping keluarga yg tersayang dan tercinta . . . AMINN . . 
< rindu kat ibu abh > T___T 



wasalam . . 

5 comments:

Telaga Putih said...

hahahahhahahahah :P

faidah misnan said...

haha...
ok kah??

jokergurl said...

nice blog..........salam ziarah dari bloglist jokergurl
http://jokegurl.blogspot.com/

faidah misnan said...

jokergurl >> thanks dear . . :))

Telaga Putih said...

igtkn pomot kt u.. hahahaha :P