Friday, June 10, 2011

site dah bermula . . .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hai korang semua . . semoga anda2 semua dalam keadaan sihat2 belaka . . 
aminn~
ok . . ari khamis ari uh site dah mula . . cadastral survey 2 . . . 
wahhhh . . ini site bukan cam biasa . kita kena refex balik site senior2 yg lepas . .
dan sekarang mereka dah sem 5 . . 
tp yg best fai dpt site fai mase sem 2 . so snang lah sikit keje kita 
org nak cari piket . . . . 
alhamdulillah  . . . 
>.<
fai group ma jun , shaz , azrul < the leader > n naim . . 
lepas site be4 tggu stor barang buka . . kita org sempat amik gmbar . . 
tp muka dah minyak2 lah . . biasa seorang surveyer yg berjaya tak lari dengan matahari . . 
dan muka berminyak . . 
hehehehe . . 
ok . .  dlam pic ni ada box warna kuning n merah kan..
itu adalah alat2 kami . . 
theodolite n prism . . 
untuk mengukur bearing n distance . . . 
 with the half girl in my class . . 
>.<
with the super duper gorgeous in my class
>.<
amir kate " nape fai rendah sangat??"
in_ni

************
ari jumaat kelas batal . . so secara kebetulan dah nak sampai kelas baru dpt msgnye . .
yg kelas batal . . 
sedih tak . . dah semanagt fai nak belajr math kejuruteraan . . 
eeeeee . . sedih betul . . dan kebetulan pulak jumpe ncik asyraf lecture fai sem 2 ajak pi ipoh . . teman dia pi betulkan camera dia . .mula2 tak mo . . tp pk2 dok bilik tidur jek . . 
fai pon pi lah . . ma kawan fai sorang lagi hapsah . . 

story in the car . . 
bnyak juga cite yg fai dpt tahu . .  baik buruk . . 
pasal isu semasa pon . . . 
fai nak share kat sini pon fai tak tahu nak cite . . sebab bebelet2 . . 
hahaha . . . ape po tak rugi temankan ncik asyraf pi ipoh . . 
sekian~

wasalam . . 

2 comments:

gades ain said...

Salam.. amek kos ape? mcm same laa kite :)

faidah misnan said...

wasalam...
fai amik course sains geomatik < sistem maklumat geografi>
heeee