Sunday, June 19, 2011

abah superB untuk along ! ! ! ! ! ! !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hai korang semua . . . . 
 sempena hari abah ayah papa babah abi daddy dan seangkatan dengannya . . 
marilah kita ucapkan selamat hari bapa . . . 
tak susah pon nak ucapkan . . 
kalau kita dah banyak kali sakit kan . susahkan beliau . . 
kenapa tidak dengan satu ayat kita dapat bahagiakan beliau . . . 
 " selamat hari abah "
simple bukan . .  ? ? 
kalau dengan pakwe kita , kita boleh jek ucapkan kata2 madah berbunga2 bagai . . 
tak malu pon . . ? ? tak segan pon . ? ?  kenapa dengan abah sendri nak malu , segan . . 
hello my dear . . abah itu darah daging kita . . . 
kenapa perlu ada kata segan  ? ?
masa kecik2 beliau juga yg cuci berak kencing kita < maaf kata kurang sopan > . . 
see . . .  pandai2 lah korang fifkir . . 
manfaatkan masa , peluang yg ada . .  selagi beliau masih hidup ini . . . 
ungkapkan seberapa banyak ungkapan yg dapat bahagia kan beliau . . 
bahagiakan mereka selagi beliau ada didepan mata kita . . . 

korang just bayangkan bagi mereka yg tiada bapa . . mesti mereka sedih . . 
hargailah mereka yg ada disekeliling mereka . . . 

abah pernah kata ma fai " kalau hidup tak dapat nak menyenangkan org , jgan nak menyusahkan org " . . .

my superB . . . . 
abah adalah yg terbaik terbest tercomel terhangat ter3 . . . 
harta dunia dan akhirat along . . 
muah3 . . 
u r my hero . . 
ENCIK MISNAN BIN TASRIPAN

* SELAMAT HARI ABAH . . 
* TERIMA KASIH UNTUK SEGALA JASA ABAH YG MUNGKIN ALONG TAK DAPAT BALAS . . 
* ABAH SANGAT 100x BEST . . .  event dulu abah marah2 sampai ketuk surat khabar kat pala along sebab along tak pandai baca . .  but now along tahu ape sebab abah ketuk pale along . . .
ketuk ketampi sebab tak hafal sifir . . . bila dah besar ini hasilnye . . 
thanks abah . . .  merialisasikan segala permintaan along . event lambat . . tp tetap ada . . 
hanya ALLAH saja dapt balas jasa abah . . . 
love n miss u so much . . 

wasalam . . 
>.<

8 comments:

Miss A said...

selamat hari abh :)

faidah misnan said...

thanks mis A . .
:)

Aida Omar said...

selamat hari bapa ^_^
hope abah kamu sihat2 belaka :)

faidah misnan said...

thanks aida omor . .
moga ayah aida pon sihat2 juga . :)

ymn said...

slmt hari bapa jugak

HAZWAN17 said...

tiada insan yang lebih berharga dari kedua ibu bapa

faidah misnan said...

ymn : thanks awak . :)

faidah misnan said...

hazwan17 : yes . . saya sokong . . heee . . . mereka paling ternilai dlam hidup . . :)