Saturday, May 21, 2011

one . . two . . three . .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hai semua . . semua org tahu pasal sem break kan ? ? dan kebetulan budak2 matrik pon dah abis .  merdeka sudah mereka2 . .  untuk kawan2 ku yg mencapai target . tahniah . buat yg tidak . jgan berptus asa k . "GAGAL SEKALI TAK BERMAKNA GAGAL SELAMA-LAMANYA " . .  sabar k .  ni pon nasihat untuk aku jugak .  25 ni result sem dua keluar . . pehhh . bila diingat2 ape yg aku buat masa final macam nak nangis . lagi2 paper cadastral aku . . .  hmmmm  :((

sementara nak mengabiskan sisa2 cuti yg cenoitt ni . .  aku dan kawan2 yg lain rancang nak amik sijil SPM aku yg tak seberapa hebat uh .  . haha . nasib baik skolah dekat jek . .  SMT PERDAGANGAN . .  rindu cikgu . rindu asrama . rindu dewan makan . .heeee . .  rindu sekolah . . .  so dapat lah juga lepas kan rindu dalam masa satu jam gituu . .  nmpak ciguu kimia aku  . . cikgu Ruzila  . .  dari jauh dah jeritt . CIKGUU ! !haha . .cam kat rumah rasanye . . ciguu kenal saya tak ? ? ? jap2 saya ingat .  HAAAA RUFAIDAH . .  dan ciguu sebut nama kawan2 aku yg lain . . ciguu ingat aku sebab aku suka tertido dalam kelas . . hehehe . tp kan . . terharunye aku bila ciguu ingat mana aku lagi . . kalau korang  . ape korang rasa ? ? ? mesti korang rasa ape yg aku rasa kan .  . hehehe . . . mejor nye ciguu tak ingat mane . tp ciguu ingat mukaa . .  " CIGUU INGAT SAYA " . . .  " ALAAHHH SAYA TAK INGAT LAH . . TP MUKA AWAK SAYA INGAT " . . .  pon boley ciguu . . . aku juga jumpa ciguu fizik = mama kita org  . sebab beliau menjaga kami selama 2 tahun . iaitu PUAN LILY SUHANY yg comel . . .  jumpe juga sama cikgu akaun MISS TAN .  . cikgu perdagangan CIK HJH ROSLINA . .  wahhh ramai lah jugak . ciguu TINI .. .  hahahaha . fai sebut macam satu malaysia kenal mereka kan .. . .  tak kesah lah . sebab mereka aku ada di tempat aku sekarang . .Alhamdulillah . . terima kasih cikguu :)

lepas jumpe ciguu2 semua . . petang lepas solat kami keluar untuk teruskan rancangan kami iaitu tengok wayang . cite ape ? ?  NUR KASIH . .  hahaha . .  malas nak cite . sebab aku rasa mejor semua dah tahu citenye . . . kan2 . hehehe . lepas tengok wayang pi makan kan MCD . . then pi kedai buku . .teman eka cari novel . . . lepas juga hajat nak jumpe kawan2 aku yg banyak tolong aku masa kat sekolah . ajar aku sampai nangis .  . . 
semua itu kenangan . . 

.lokasi : SMT PERDAGANGAN JB . . & CITY SQUARE 
.tarikh : 20 mei 2011
.hari    : jumaat . .  ^^


 masa tggu wawa n su beli tiket . 
ku rasa cam comel jek kalau bergmbar dgn benda ni .. 
 heeee
 aku . . su . . wawa
 yeaahhhh . . 
wawa . .ayu . . aku . . su . eka . . 
maaf . muka eka terlebih xcited . . 
 iLy & ily u
my dear friends . . .
sarangheooo . . . 
^^,

p/s : big thanks kat abah n ibu sebab benarkan along pergi . hehehe .  n also thanks to wawa n family .  sebab bagi fai tumpang bermalam dirumah . .  n mak wawa masak sedap2 untuk kita org  . n ayah wawa sudi hantar kita org ke destinasi dituju . .  

wasalam . .  

2 comments:

yuhaiza binti md aris said...

waa~sronok nya dya~~sorry dear fai n wawa....kte pegy terawal~hee~~~lenkali kita kua sme2 lagy ea~~~

faidah misnan said...

hehehe...
tak pe lah ik yuha mucukk...
nnti kita pi sesama lagi ek...